RETURNARE SI SCHIMB

Iubim clientul fericit. Cu toate acestea, dacă nu sunteți mulțumit de achiziția dvs. și doriți să returnați sau să înlocuiți produsul, vă rugăm să faceți următoarele:

Pentru inlocuire:

Utilizați acest formular completat pentru a returna achiziția originală împreună cu ambalajul și formularul de retur/schimb. Vă rugăm să indicați mărimea/modelul hainei pe care doriți să o schimbați. Toate schimburile vor fi trimise prin poștă în URMĂTOAREA ZI LUCRĂTORĂ de la primire (în limita stocului). NUMAI PENTRU COMANDA LA NOI.

Acceptăm returnări de produse. Cumpărătorul are dreptul de a solicita returnarea în termen de 14 zile de la primirea produsului.

Produsul returnat pentru înlocuire trebuie să fie NEUTILIZAT, SPĂLAT și într-o stare nou-nouță.

  • Articolul trebuie să fie nefolosit și trebuie să fie etichetat.
  • Produsul trebuie să fie lipsit de mirosuri și urme și trebuie să fie în aceeași stare în care a fost primit.
  • Articolul primit este incomplet sau incorect.
  • Returnează produsul în termen de 30 de zile. (din primire)
  • Vă rugăm să nu returnați nimic fără să ne anunțați în prealabil!

Pentru comenzile internationale, cumpara online unul nou in marimea dorita si returneaza-l pe cel primit inapoi.

Pentru retur:

După ce primim produsul returnat, îl vom inspecta și vă vom anunța cu privire la starea rambursării imediat după inspectarea produsului.

Dacă returnarea dvs. este aprobată. Vom iniția o rambursare pe cardul dvs. de credit (sau forma originală de plată). Veți primi creditul în câteva zile, în funcție de politicile emitentului cardului. Uneori este nevoie de ceva timp pentru ca rambursările să fie procesate oficial și afișate în contul dvs. Pentru liniște sufletească, contactați, de asemenea, emitentul cardului dvs. pentru a vă informa despre starea rambursării.

Asigurați-vă că ne contactați dacă emitentul cardului dvs. de credit spune că nu vede o rambursare procesată - va trebui să verificăm.

Daca returul este cauzat de consumator, costul de transport este suportat de consumator. Taxa specifică ar trebui să se bazeze pe compania expres la alegere.

Daca, din cauza noastra, bunurile primite sunt deteriorate sau necorespunzatoare si consumatorul nu este obligat sa suporte costurile de transport.

Nu se percepe taxa de stoc pentru returnarea produsului.

Pentru livrare:

Dacă returnați produsul, vi se vor percepe propriile costuri de transport. Costurile de transport sunt nerambursabile.

Contactaţi-ne:

Dacă aveți întrebări despre returnarea produsului, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la support @ silaiy .com.